Univerzitet Tehnologije u Beču organizuje 4. Radionicu za Satelitsku Validaciju i Primenu na Vlažnosti Zemljišta

APOLLO partner iz konzorcijuma, Univerzitet tehnologije u Beču (TU-WEIN) organizuje 4. Radionicu za satelitsku validaciju i primenu na vlažnosti zemljišta i CCI Radionicu za korisnike na temu vlažnosti zemljišta. Radionica će biti održana između 18. I 20. Septembra, 2017.

Radionica za satelitsku validaciju i primenu na vlažnosti zemljišta
Radionica za satelitsku validaciju i primenu na vlažnosti zemljišta okuplja stručnjake iz celog sveta da diskutuju I usklade skorašnje metodološke napretke u razvoju, validaciji I primeni globalnih satelitskih podataka o vlažnosti zemljišta.
Radionica prati radionice koje su održane u Evropskoj svemirskoj agenciji u mestu Frascati (Italija, 2013), na Kraljevskoj holandskoj akademiji nauka u Amsterdamu (Holandija, 2014) i u Millenium Broadway hotelu u Nju Jorku (SAD, 2016).
Ova serija radionica je jedinstvena u tome da okuplja korisnike satelitskih podataka za vlažnost zemljišta I ljude koji se bave razvojem kako bi se fokusirali na razvijanje I istraživanje podataka o vlažnosti zemljišta od pasivnih ili aktivnih mikrotalasnih satelitskih misija (SMAP, SMOS, ASCAT, AMRS-2, Sentinel-1, I drugih misija).

CCI Radionica za korisnike na temu vlažnosti zemljišta.
CCI Radionica za korisnike na temu vlažnosti zemljišta je slična u opsegu , ali se fokusira na korisnike CCI proizvoda za vlažnost zemljišta. Korisnici iz bilo koje relevantne oblasti primene su pozvani da predstave svoja iskustva sa podacima I da obezbede ideje za buduća poboljšanja proizvoda. CCI Radionica za korisnike na temu vlažnosti zemljišta je događaj koji je organizovan u okviru projekta ESA Inicijative za klimatske promene vlažnosti zemljišta

Za više informacija, detalje o registraciii, troškove I druge detalje o radionicama, posetite sajt Radionicu za satelitsku validaciju i primenu na vlažnosti zemljišta i CCI Radionicu za korisnike na temu vlažnosti zemljišta.

Datumi:
18. septembar 2017: CCI Radionica za korisnike na temu vlažnosti zemljišta
19. -20. septembar 2017: Radionicu za satelitsku validaciju i primenu na vlažnosti zemljišta

Mesto:
Univerzitet tehnologije u Beču
Gußhausstraße 27-29, 1040 Beč, Austria

Uloga Univerziteta tehnologije iz Beča u projektu APOLLO:
Istraživačka grupa Univerziteta tehnologije u Beču, Odeljenja za geodeziju I Geoinformacije koja se bavi udaljenim senzorima a koju predvodi Dr Wolfgang Wagner, vodi aktivnosti za validaciju Observacija Zemlje I operativne aktivnosti pilot podataka.

Saznajte više o Univerzitetu tehnologije u Beču ovde.