UKLJUČITE SE!

APOLLO konzorcijum vas poziva da se uključite u naš projekat. Ako ste poljoprivrednik ili poljoprivredni konsultant, voleli bismo da čujemo i vas!

Prijavite se za naš bilten

APOLLO bilten je na samoklikova od vas – prijavite tako što ćete koristiti formular ispod. Za prethodne brojeve, kliknite ovde.


Popunite našu anketu o Zahtevima korisnika

Ako ste poljoprivrednik ili poljoprivredni konsultant i hteli biste da podelite vaše viđenje kako bismo ih uzeli u obzir pri razvoju APOLLO platforme, molimo vas da se osećate slobodnim da popunite jednu od dve ankete koje smo pripremili da sakupimo zahteve korisnika.  

Preuzmite anketu za zahteve korisnika namenjenu poljoprivrednicima.

Preuzmite anketu za zahteve korisnika namenjenu poljoprivrednim konsultantima.


Postanite probni korisnik

Ako ste poljoprivrednik ili poljoprivredni konsultant, i voleli biste da budete među prvima koji će isprobati APOLLO usluge, molimo vas da popunite formular ispod i jedan od naših timova će stupiti u kontakt sa vama da vas informiše kako da im pristupite. Napomena: prva verzija APOLLO usluga treba da krene u aprilu, 2017.


Kontaktirajte nas

Stupite sa nama u kontakt preko info@apollo-h2020.eu, ili koristeći formular ispod ako imate neka pitanja, želite da podelite vaše utiske, povratne informacije ili mišljenja.